Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Grondankers

Beschoeiingstechnieken

Duik met ons in de wereld van geavanceerde beschoeiingstechnieken bij Van Rooy. Hier vindt u een harmonie van baanbrekende innovaties en compromisloze veiligheidsnormen, essentieel voor de stabiliteit en duurzaamheid van uw bouwprojecten.

Cutter Soil Mix (CSM)

Bij Van Rooy gaan we verder dan het traditionele; onze bouwputbeschoeiingen zijn het resultaat van voortdurende innovatie. We gebruiken de Cutter Soil Mix (CSM) techniek, waarbij de grond gemengd wordt met bindmiddelen om een sterke wand te vormen. Dit is niet alleen effectief, maar ook tijdbesparend en veilig, waardoor risico's voor zowel medewerkers als de omgeving worden geminimaliseerd.

Deurne 07 1605873483
Berliner3 e563fd182ac298209d05e7fbe402c1e4

Berlinerwanden

Veiligheid staat centraal in alles wat we doen, vooral als het gaat om de ondersteuning van diepe bouwputten. Onze Berlinerwanden worden zorgvuldig geconstrueerd met stalen profielen en houten schotten, een techniek die wordt versterkt door onze investering in ultramoderne machines die precisie en veiligheid garanderen.

Secanspalenwanden

Secanspalenwanden zijn een essentiële techniek in ons arsenaal. Bij Van Rooy combineren we de traditionele aanpak met innovatieve elementen om ervoor te zorgen dat deze wanden niet alleen de bouwput beschermen, maar ook bijdragen aan een soepeler bouwproces. Onze geavanceerde apparatuur vermindert trillingen, wat cruciaal is voor de veiligheid en stabiliteit.

Werf antwerpen 6 1561714721
Onderschoeiingen2 1542959815

Onderschoeiingen

Onderschoeiingen zijn een cruciaal onderdeel van onze diensten, waarbij het fundament van bestaande structuren wordt versterkt. Van Rooy’s aanpak is vooruitstrevend, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technieken en machines om een veilige en effectieve onderschoeiing te garanderen.

Soilmixwanden

Soilmixwanden combineren grond ter plaatse met een groutmengsel, wat betonlevering overbodig maakt, grondafvoer vermindert en bouwtijd verkort. Ondanks de beperktere toepasbaarheid vergeleken met betonnen secanspalen, maakt Van Rooy efficiënt gebruik van krachtige boorstellingen voor deze techniek.

Soilmixpalen6 1542959913
Dam2 58f9014cd4f59416cd6d03cec178aa96

Damwanden

Stalen damwanden combineren grond- en waterbeheersing, essentieel voor projecten die hoge drukken vereisen en waterdichtheid garanderen. Ondanks de hogere kosten en energie-intensieve plaatsing, biedt Van Rooy geavanceerde, trillingsarme en -vrije installatietechnieken, aangepast aan elke situatie. Elk damwandprofiel is zorgvuldig gekozen om optimaal te functioneren, gesteund door onze deskundige advisering.

VHP Groutwanden

Jetgroutpalen zijn veelzijdig toepasbaar voor funderingspalen, grondkerende wanden en waterafsluitende lagen, ideaal voor zowel tijdelijke als permanente constructies.

Grouting5 1542959991
Werf hasselt 4 1561713496

Grondankers

Deze verzekeren van stabiliteit en veiligheid voor ondergrondse en grondwerk constructies. Essentieel voor onze berlinerwanden, secanspalenwanden en onderschoeiingen. Zij zorgen voor stabiliteit door horizontale verplaatsingen tegen te gaan.

Binnenbeschoeiingen

Met onze diepgaande expertise in beschoeiingen, een modern machinepark en gekwalificeerde medewerkers, bieden we ook effectieve oplossingen voor binnenconstructies.

Binnenbeschoeiingen5 1542960305

Uw partner voor de toekomst

Bij Van Rooy erkennen we dat beschoeiingstechnieken voortdurend evolueren. Daarom blijven we ons inzetten voor innovatie, het upgraden van onze apparatuur en het trainen van ons team in de nieuwste technieken. Dit, gecombineerd met een onwrikbare toewijding aan veiligheid, maakt ons de ideale partner voor uw beschoeiingsbehoeften.