Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

2022 11 14 Van Rooy 02249

Over Ons

Bij Van Rooy combineren we decennialange ervaring met een onstuitbare drang naar innovatie om uitzonderlijke diensten te leveren in beschoeiingswerken, funderingswerken en kelderbouw. Als een trotse dochteronderneming van Aertssen Group, zijn we toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtingen door middel van vakmanschap, geavanceerde technologie, en een onwrikbaar commitment aan veiligheid.

Geschiedenis en ervaring

Decennialang vakmanschap en expertise

Van Rooy staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in de sector. Onze geschiedenis is verweven met een traditie van uitmuntendheid, en we zijn er trots op dat we onze klanten een uitzonderlijk niveau van dienstverlening kunnen bieden, ondersteund door onze rijke ervaring.

Copyright Jelle Jansegers Photography 23 07 03 Aertssen 7457 030723 0057

Innovatie als leidraad

Voortdurend streven naar vooruitgang

Innovatie is diep geworteld in het DNA van Van Rooy. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste machines en technieken. Door onze toewijding aan innovatie, garanderen we dat onze oplossingen niet alleen efficiënt en effectief zijn, maar ook voldoen aan de veranderende behoeften van de bouwsector.

Copyright Jelle Jansegers Photography 23 07 03 Aertssen 7403 030723 0044

Driven By Safety

Veiligheid en kwaliteit hand in hand

Als deel van de Aertssen Group, is veiligheid bij Van Rooy meer dan een verplichting; het is een kernwaarde. Onze Driven By Safety benadering zorgt ervoor dat elk project wordt uitgevoerd met het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. We zorgen voor een veilige werkomgeving en bouwen constructies die staan als een huis.

Van Rooy Driven By Safety

Samen bouwen we de toekomst

Uw partner in bouwsucces

Bij Van Rooy zien we onszelf niet alleen als een aannemer, maar als uw partner in het bouwproces. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen, terwijl we ervoor zorgen dat elk project op tijd, binnen budget en volgens de hoogste standaarden wordt voltooid. Samen bouwen we aan een toekomst die stevig staat op de fundamenten van kwaliteit, innovatie en veiligheid.