Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Soilmixpalen9 1542959914

Soilmixpalenwanden

Verken de voordelen en toepassingen van Soilmixpalenwanden, een moderne en efficiënte techniek voor funderingswerken. Deze methode minimaliseert logistieke uitdagingen en milieu-impact, ideaal voor uiteenlopende constructiebehoeften.

Efficiënt en milieuvriendelijk

Soilmixpalenwanden maken gebruik van in situ vermenging van grond met een groutmengsel, waardoor de noodzaak voor betonaanvoer vervalt en minder grond afgevoerd hoeft te worden. Dit proces is niet alleen sneller, maar ook milieuvriendelijker.

Soilmixpalen13 1542959914

Innovatie in funderingstechniek met SOILMIX

Met de SOILMIX techniek integreert Van Rooy een innovatieve benadering in funderingstechnieken, waarmee efficiënt en met minimale milieu-impact palenwanden worden gerealiseerd. Beschikbaar in verschillende capaciteiten, passen onze boorstellingen zich aan diverse projecteisen aan.

Soilmixpalen10 1542959913

Flexibel en snel

De SOILMIX methode biedt een snelle en flexibele oplossing voor het construeren van secanspalenwanden, hoewel het toepassingsgebied beperkter is dan bij traditionele betonnen secanspalen. Van Rooy biedt deze techniek aan met state-of-the-art boorstellingen.

Soilmixpalen6 1542959913