Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Grouting6 1542959991

VHP-Groutwanden

Verken de geavanceerde technieken van VHP-groutwanden en jetgrouten voor uw constructiebehoeften. Deze methoden bieden krachtige, flexibele en nauwkeurig gecontroleerde oplossingen voor grond- en waterkering, met minimale impact op de omgeving.

Krachtige injectietechniek voor stabiliteit

VHP-grouting, of Very High Pressure grouting, gebruikt een krachtige injectie van cementmengsel onder hoge druk voor het creëren van waterkeringen en grondkerende constructies. Deze techniek resulteert in sterke, cilindervormige structuren die essentieel zijn voor funderingsversteviging en waterdichte barrières.

Grouting1 1542959991

Veelzijdige toepassingen in bouw en waterbouw

Jetgrouten is een flexibele methode die onder hoge druk groutsuspensie in de grond injecteert, ideaal voor het vormen van grondkerende wanden, funderingspalen en waterafsluitende lagen. Dit systeem veroorzaakt minimale trillingen, wat het bijzonder geschikt maakt voor stedelijke en gevoelige omgevingen.

Grouting5 1542959991

Nauwkeurige ondergrondse constructies

Het groutproces gebruikt een boorlans om cementspecie diep in de grond te injecteren, waarbij de grond ter plaatse wordt versneden en vermengd tot een massieve kolom. Deze techniek staat toe om met nauwkeurige controle over diameter en diepte, structuren te bouwen die specifiek zijn afgestemd op de projectvereisten.

Grouting6 1542959991