Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Copyright Jelle Jansegers Photography 23 07 03 Aertssen 7403 030723 0044

Veiligheid

Veiligheid is de hoeksteen van alles wat we doen bij Van Rooy. Onder de vlag van Aertssen Group, leven we de mantra “Driven By Safety” na, wat de kern vormt van onze QESH-dienst. Bij Van Rooy, streven we naar het creëren van een veilige werkomgeving en het leveren van constructies die de tand des tijds doorstaan. Ontdek hoe onze onwrikbare toewijding aan veiligheid de manier vormt waarop we werken.

Veilige werfomgeving

Een werkomgeving waar veiligheid primeert

Bij Van Rooy, geloven we dat een veilige werkomgeving cruciaal is voor het succes van elk project. We nemen proactieve maatregelen om risico’s te identificeren en te minimaliseren. Dit omvat het gebruik van veiligheidsuitrusting, het volgen van strikte protocollen en het zorgen voor de juiste opleiding voor onze medewerkers. Onze Driven By Safety-aanpak zorgt ervoor dat ons personeel op de hoogte is van de beste praktijken, en dat de veiligheid op de werf nooit wordt gecompromitteerd.

2023 11 10 Van Rooy 02125

Duurzame en veilige constructies

Constructies gebouwd met veiligheid in het achterhoofd

Onze toewijding aan veiligheid strekt zich uit tot de constructies die we bouwen. Of het nu gaat om beschoeiingswerken, funderingswerken of kelderbouw, Van Rooy zorgt ervoor dat elk aspect van de constructie voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. We maken gebruik van kwalitatieve materialen en geavanceerde technieken om duurzame constructies te realiseren die veilig zijn voor zowel de eindgebruikers als de omgeving.

2023 11 10 Van Rooy 02105

Voortdurende inzet voor veiligheid

Driven By Safety: een levenslange verbintenis

Bij Van Rooy, is veiligheid geen einddoel, maar een voortdurend streven. Onder de bezielende leiding van Aertssen Group, blijven we onze veiligheidsprotocollen evalueren en verbeteren. We blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en praktijken in veiligheid en implementeren deze in onze dagelijkse werking. Driven By Safety is niet alleen een slogan; het is de belichaming van onze belofte aan onze klanten, werknemers en de gemeenschap.

Van Rooy Driven By Safety