Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

2022 11 14 Van Rooy 02388

Funderingstechnieken

Stap in de wereld van robuuste en innovatieve funderingstechnieken bij Van Rooy. Wij begrijpen dat een solide fundering de hoeksteen is van elk bouwproject. Daarom combineren wij de meest geavanceerde technologie met een ongeëvenaarde focus op veiligheid om ervoor te zorgen dat uw bouwprojecten de tand des tijds doorstaan.

Boorpalen

Boorpalen zijn essentieel voor het stabiliseren van grote structuren. Bij Van Rooy gebruiken we geavanceerde boormachines en zorgvuldige technieken om ervoor te zorgen dat deze palen niet alleen sterk zijn, maar ook veilig geplaatst worden. Dit minimaliseert het risico op verzakking en garandeert een duurzame fundering voor uw project.

Boorpalen4
Funderingsputten3 1542960064

Funderingsputten

Een goede voorbereiding is cruciaal, en dat is precies waar funderingsputten om de hoek komen kijken. Van Rooy maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat deze putten met uiterste precisie worden gegraven, waarbij veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Onze benadering zorgt voor een stevige basis waarop uw dromen kunnen worden gebouwd.

Grondverdringende palen

Onze grondverdringende palen staan symbool voor innovatie. Bij Van Rooy passen we geavanceerde technieken toe die zorgen voor een effectieve verdichting van de grond, waardoor de fundering nog sterker wordt. Tegelijkertijd zijn onze methoden ontworpen om de veiligheid van het bouwterrein te waarborgen.

Grondverdringende4 1542960120
Micropalen

Micropalen

Wanneer de ruimte beperkt is, bieden micropalen een uiterst efficiënte oplossing. Van Rooy's expertise in het implementeren van micropalen zorgt voor maximale stabiliteit, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Onze geavanceerde apparatuur en ervaring garanderen een veilige en efficiënte installatie.

Schroefinjectiepalen

Efficiënte, trillingsvrije funderingsoplossingen, met flexibele en duurzame ontwerpen die maximale belastingen aankunnen in zelfs de meest beperkte ruimtes.

Foto 20 02 18 11 46 54 1546861753
Grouting5 1542959991

VHP-Groutpalen

Efficiënte funderingsversterking, stabilisatie van de ondergrond en duurzame oplossingen voor diverse bouwprojecten.

Soilmixpalen of grondverbetering

Efficiënte en trillingsvrije soilmixtechniek voor grondverbetering, die snelheid, duurzaamheid en flexibiliteit biedt voor diverse projecten.

Soilmixpalen9 1542960169

Toegewijd aan innovatie en veiligheid in funderingstechnieken

In de dynamische wereld van de bouw blijft Van Rooy zich inzetten voor voortdurende innovatie in funderingstechnieken. Door te investeren in de nieuwste apparatuur en het bijscholen van ons team, zorgen we voor de hoogste kwaliteitsnormen. Veiligheid en uitmuntendheid zijn onze kernwaarden, en dat maakt ons uw ideale partner voor alle funderingsbehoeften.