Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Grondankers

Grondankers

Ontdek de rol van grondankers in het verzekeren van stabiliteit en veiligheid voor ondergrondse en aardewerk constructies. Van Rooy biedt geavanceerde oplossingen voor het installeren van grondankers, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Essentieel voor stabilisatie

Grondankers zijn cruciaal voor het stabiliseren van berlinerwanden, secanspalenwanden en onderschoeiingen door horizontale bewegingen te voorkomen. Deze ankers, die bestaan uit een staalconstructie omgeven door cementgrout, zijn ontworpen om krachtige trekkrachten op te nemen.

Grondankers2

Geavanceerde installatie

Van Rooy maakt gebruik van gespecialiseerde boorstellingen en graafmachines met boormasten voor het nauwkeurig plaatsen van grondankers. Deze technologie zorgt voor precieze boringen en effectieve verankering in diverse grondsoorten.

Grondankers4

Veilig en efficiënt

Na het bereiken van de vereiste diepte en het vormen van de ankerwortel worden de grondankers geïnjecteerd met cementgrout en vervolgens hydraulisch voorgespannen. Deze methode verzekert de integriteit van de constructie en minimaliseert zettingen.

Grondankers3