Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Onderschoeiing1

Onderschoeiingen

Ontdek onze geavanceerde technieken in onderschoeiingen, waaronder het innovatieve SUBOX-systeem, ontworpen om de veiligheid te maximaliseren en de funderingen effectief te verdiepen. Onze aanpak garandeert stabiliteit en duurzaamheid voor uitbreidingen en nieuwe kelders naast bestaande structuren.

Versterken van bestaande funderingen

Onderschoeiingswerken zijn cruciaal voor het verdiepen van bestaande funderingen, vooral als naburige constructies onvoldoende diepte hebben. Door zorgvuldig grond weg te nemen en te vervangen met beton, zorgen we voor een solide basis voor verdere ontwikkeling.

Onderschoeiing2

SUBOX - Veiligheid én innovatie

Met het gepatenteerde SUBOX-systeem, een veiligheidsondersteunende box, voeren we onderschoeiingswerken uit met minimale risico's voor zowel de omgeving als onze arbeiders. Deze methode voorkomt grondontspanning en bevordert de stabiliteit.

Onderschoeiing3

Precisie en veiligheid

De sleuven voor onderschoeiingen worden alternerend uitgevoerd, waarbij elke laag nauwkeurig wordt beschoeid met materialen zoals hout, staal of beton. Dit precisiewerk garandeert de veiligheid tijdens het werk en voorkomt ongewenste zettingen na het betonneren.

Onderschoeiing4