Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Micropalen4

Micropalen

Ontdek onze geavanceerde technieken voor het aanbrengen van micropalen door spoelboring. Met maatwerkoplossingen, sterke en flexibele palen en diepgaande expertise leveren we hoogwaardige funderingsoplossingen voor diverse projecten.

Precisie en diepte

Ontdek onze geavanceerde techniek voor het aanbrengen van micropalen door spoelboring. Met behulp van koppelbare boorstangen en een ondersteunende steunvloeistof of cementgroutspecie kunnen we diepe en nauwkeurige palen realiseren voor diverse toepassingen

Micropalen2

Sterk en flexibel

Onze micropalen bieden maatwerkoplossingen voor uw funderingsbehoeften. Door het gebruik van percussie tijdens het boren kunnen we palen met grotere trek- en drukkrachten realiseren, terwijl de kopplaten in onze werkplaatsen op maat worden gemaakt voor optimale krachtoverdracht.

Micropalen3

Diepgaande expertise

Met jarenlange ervaring en geavanceerde boortechnieken leveren wij hoogwaardige micropalen voor diverse projecten. Onze verschillende boorstellingen en flexibele aanpak stellen ons in staat om op efficiënte wijze aan de specifieke eisen van elk project te voldoen.

Micropalen