Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Boorpalen

Boorpalen

Ontdek hoe boorpalen een cruciale rol spelen in moderne funderingstechnieken. Deze methode combineert precisie met bescherming, waardoor veilige en stabiele constructies naast bestaande gebouwen mogelijk zijn. Van Rooy's expertise en apparatuur bieden flexibiliteit en betrouwbaarheid in boorpalenproductie.

Precisie en bescherming

Boorpalen bieden een veilige en nauwkeurige manier van funderen, vooral naast bestaande structuren, zonder de omringende grond te ontspannen of te verdringen. Deze techniek voorkomt zettingen en garandeert de structurele integriteit van zowel nieuwe als naburige constructies.

Boorpalen4

Innovatief proces voor stevige funderingen

Met geavanceerde boorstellingen en graafmachines uitgerust met boormotoren vormt Van Rooy boorpalen door een mantelbuis die de grond stabiliseert tijdens het boren. Beton wordt vervolgens door de holle as van een schroef gepompt, waardoor een stevige, gewapende paal ontstaat.

Boorpalen3

Veelzijdigheid in boorpalentoepassingen

Of het nu gaat om grote of kleine funderingsprojecten, Van Rooy's technologieën en apparatuur stellen ons in staat om boorpalen van verschillende afmetingen te realiseren. Deze palen zijn essentieel voor zowel tijdelijke als permanente constructieoplossingen.

Boorpalen2